Hvordan sletter man en app på mac

Fjern apps på din Mac – Apple-support (DK)

Klik på symbolet for Finder i Dock på din Mac, og klik derefter på Apps i indholdsoversigten i Finder. · Gør et af følgende: Hvis en app ligger i en mappe: Åbn …

Når du sletter eller fjerner en app, fjernes den fra din Mac, så der frigøres lagringsplads til andre emner. Du kan gøre dette i Launchpad eller Finder.

Installer eller fjern apps fra internettet eller en disk på Mac

Installer eller fjern apps fra internettet eller en disk på Mac – Apple-support (DK)

Trin 3: Nu vil du se en lille X i højre hjørne af alle de apps, du kan fjerne til papirkurven. Og klik på ikonet X på appen, som du vil slette, og vælg derefter …

Hent og installer apps fra internettet eller en disk på din Mac. Hvis du ikke længere vil have en app, kan du fjerne den.

4 Bedste måder om, hvordan man sletter en app på Mac

Trin 3Klik på “X” -ikonet, der vises i øverste venstre hjørne af appikonet, og tryk derefter på “Slet” for at bekræfte. Afinstaller app på Mac via LaunchPad. Nu …

Ved du, hvordan man sletter en app på Mac hurtigt og sikkert? I denne artikel introducerer vi nogle professionelle viskelædermetoder for dig.

Hurtige måder at slette en app på Mac fuldstændigt – Aiseesoft

Hurtige måder at slette en app på Mac fuldstændigt

Afinstallation af en app på en Mac er så let, du kan ikke engang forstå, hvordan du gør det: Bare træk appens ikon fra mappen Applications til papirkurven.

Hvis du har brug for at slette ubrugte apps på Mac, kan dette indlæg hjælpe dig med det. Det giver dig 3 nemme metoder til at afinstallere uønskede apps og relaterede data på din Mac hurtigt og fuldstændigt.

Sådan afinstalleres programmer på en Mac: Alt du behøver at …

Sådan afinstalleres programmer på en Mac: Alt du behøver at vide – da.phhsnews.com

14. maj 2021 — Klik på ikonet X på appen, som du vil slette, og vælg derefter Slet indstilling, når du får vist pop op-vinduet, om du vil afinstallere app på …

Afinstallation af en app på en Mac er så let, du kan ikke engang forstå, hvordan du gør det: Bare træk appens ikon fra mappen Applications til papirkurven. Men hvad med programmer, der ikke har genveje, indbyggede system apps og andre hjørnesager? Dette vil dække de fleste situationer, men ikke alle.

[4 bedste måder] Sådan slettes apps på Mac – Apeaksoft

[4 bedste måder] Sådan slettes apps på Mac

9. jan. 2023 — Sådan slettes hentede programmer på Mac ved hjælp af Launchpad … Åbn Launchpad for at se alle dine installerede applikationer på Mac. Vælg og …

Sådan afinstalleres programmet på Mac hurtigt og sikkert? Her introducerer vi nogle professionelle metoder til nemt at slette apps på Mac.

Sådan slettes downloads på Mac permanent og nemt

Alt du behøver at slette downloads på Mac i 2023

Tømme din papirkurv er den primære måde at slette filer, … Find det program, du vil fjerne fra din MacBook i din ” Programmer” mappen.

Denne artikel forklarer, hvordan du sletter downloads på Mac med nemme at forstå trin. Og du kan også nemt rense Mac med Mac Cleaner.

Sådan permanent fjerne programmer fra en Macbook

1. okt. 2022 — Du kan trykke og holde på app-ikonet på din Apple Holde øje. Du kan slette appen fra enheden ved at trykke på “x”, der vises over ikonet. Du kan …

Sådan sletter du apps på iPhone/iPad/Mac/Apple Se/Android…

Keywords: hvordan sletter man en app på mac