Restaurant madklubben vesterbro

Madklubben Vesterbro | Restaurant i København

På Madklubben Vesterbro får du sæsonprægede all time klassikere fra hele verden. Book bord eller bestil take away nu.

Madklubben Vesterbro | Restaurant i København

På Madklubben Vesterbro har I både mulighed for at afholde jeres arrangement i et privat selskabslokale, eller i restauranten med en rå Vesterbro-indretning …

Madklubben Vesterbro | Restaurant in Copenhangen

A vibrant, urban restaurant in the middle of Copenhagen. Madklubben Vesterbro is inspired by all the best that Copenhagen has to offer. An urban restaurant …

Ærlig mad på mere end 40 restauranter

Madklubben huser mere end 40 restauranter på tværs af landet. Derudover har vi også både frokostordninger og catering som en del af udvalget.

Madklubben huser mere end 40 restauranter på tværs af landet. Derudover har vi også både frokostordninger og catering som en del af udvalget. Book bord eller bestil take away her.

Madklubben Vesterbro | Restaurant in Copenhangen

At Madklubben Vesterbro you can get seasonal all time classics from all over the world. Book your table or order take away.

food club vesterbro – Madklubben

Food Club | Ta’ selv bord-restaurant i København med fokus på mindre madspild

En ta’ selv bords restaurant på Vesterbro, der fokuserer på minimering af madspild. Altid noget for enhver smag med det grønne køkken i fokus.

Madklubben Vesterbro – Startside – København – Facebook

Madklubben Vesterbro – Startside

En urban restaurant, der omfavner alt det Vesterbro står for. Vi serverer mad, der har rødder hvor… Vesterbrogade 62, 1620 Copenhagen.

En urban restaurant, der omfavner alt det Vesterbro står for.Vi serverer mad, der har rødder hvor… Vesterbrogade 62, 1620 Copenhagen

Madklubben Vesterbro, København – Restaurantanmeldelser

Madklubben Vesterbro, København – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

… Se 1.182 objektive anmeldelser af Madklubben Vesterbro, som har fået 4 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr. 225 af 2.739 restauranter i København.

Madklubben Vesterbro, København: Se 1.182 objektive anmeldelser af Madklubben Vesterbro, som har fået 4 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr. 225 af 2.740 restauranter i København.

Madklubben Vesterbro | Restaurant – VisitCopenhagen

Madklubben Vesterbro | Restaurant | VisitCopenhagen

Yderligere, finder du en stor cocktail bar på Madklubben Vesterbro. Her kan du komme om end du spiser på restauranten eller ej.

Hos Madklubben Vesterbro i København kan du nyde klassiske danske retter og internationale bestsellere til gode priser.

Madklubben Vesterbro ApS – 33083351 – København V – Proff

Juridisk navn: Madklubben Vesterbro ApS · CVR-nr: 33083351 · CVRP-nr: 1017515965 · Selskabsform: Produktionsenhed · NACE-branche: 561010 Restauranter · Virksomhed: …

Keywords: restaurant madklubben vesterbro